پنجمینجلسه ادبی وهنری کمیسیون فرهنگ وهنر کانون وکلای خراسان برگزار شد.
این جلسه در تاریخ ۱۰ بهمن ماه مصادف با آغاز جشن های سده و با همین موضوع و با حضور میهمانان ارجمند استاد مهدی سیدی شاهنامه پژوه، محقق و پژوهشگر ادبیات فارسی و خانم ساینا صبوری هنرمند شاهنامه خوانی کشور و استاد حسین صالحی شاعر، خوشنویس و گرافیست برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا دو کلیپ مربوط به سخنان دکتر قیامتی در خصوص اهمیت جشن و شادی در ایران باستان و همچنین قسمتی از فیلم برگزاری جشن سده در شهر شیراز پخش گردید.
سپس استاد سیدی پیرامون جایگاه ویژه "آتش در ایران باستان" با استناد به اشعار شاهنامه فردوسی و قرائت داستان پیدایش آتش و جزئیات جشن های ایران باستان به ویژه جشن سده مطالبی بیان فرمودند. سپس هنرمند نوجوان ساینا صبوری اشعار مربوط به جشن سده از شاهنامه فردوسی را به فارسی و انگلیسی اجرا نمود که بسیار مورد توجه حاضرین قرار گرفت.
در ادامه استاد سیدی دو داستان شاهنامه از بهرام گور را قرائت و توضیحاتی درخصوص آن ارائه نمودند.
سپس استاد صالحی غزلی از سروده های خود را خواند و چند تن از حاضرین نیز به خوانش اشعاری از حافظ و سعدی پرداختند.
در انتها نیز خانم ساینا صبوری به درخواست حاضرین در جلسه داستان مبارزه رستم و اشکبوس را برای حاضرین اجرا نمود.
جهت مشاهده تصاویر اینجا کلیک کنید